V

oorheen kon een vereenvoudigd energielabel online worden aangevraagd. Sinds 1 januari 2021 is deze vervangen door een uitgebreid energieprestatierapport, die door een erkend energieprestatie (EP) adviseurs wordt bepaald op locatie. Het energielabel wordt vastgesteld met de nieuwe bepalingsmethode NTA8800. Deze is gebaseerd op de Europese CEN-normen.

Wat is een energielabel?

Het energielabel laat zien hoe energiezuinig een woning of gebouw is. Woningen en gebouwen met label A++++ zijn het energiezuinigst, de minst zuinige krijgen energielabel G. Daarnaast is op het energielabel het theoretische energieverbruik in kWh per m² te zien en het aandeel hernieuwbare energie. Ook staan op het energielabel adviezen over het energiezuiniger maken van uw huis of gebouw. Een energielabel is tien jaar geldig.

Gecertificeerd en gediplomeerde EP adviseurs

De EP adviseurs van Ridoh zijn gecertificeerd en gediplomeerd en staan klaar om het energielabel van uw woning te bepalen. Wij werken vanuit Alkmaar, echter bestaat ons werkgebied uit heel Noord-Holland en Utrecht. Een afspraak is gemakkelijk gemaakt via onderstaande planningstool.


Liever achteraf betalen?

Wanneer u direct online een afspraak inplant wordt u verzocht de betaling hiervan meteen te verrichten. Wilt u liever betalen na ontvangst van het energielabel? Dat mag natuurlijk ook, laat dan via onderstaand contactformulier uw gegevens achter en wij bellen u dan uiterlijk binnen 1 werkdag terug om een afspraak in te plannen.

Energielabel bestaande woningen

Energielabel nieuwbouw projecten BENG

Energielabel utiliteitsbouw / bedrijfspanden

Ridoh helpt u graag bij het bepalen van deze energielabel. Wij zijn gecertificeerd door SKG-ikob, onder registratienummer: SKGIKOB.012110.04.NL
https://www.skgikob.nl/certificatenattesten/certificaat-attesthouders-overzicht.html

Energielabel Alkmaar
Energielabel woning
Energielabel Noord-Holland
BENG berekeningen energielabel nieuwbouw